Skönhet      Foton & bildredigering      Min fantastiska vardag      Drömmar      Jackdow's Sweet Princess

I Ottsjön


min smulis<3

Work in progress



Just nu ser det ut som bajs,
men det ska fan likna siddy och ett par jeans innan jag e klar!



Februari

Jag fyllde faktiskt 19 år den 6 Februari, så grattis till mig!

I vår tar jag studenten och det blir nog en flytt till föllinge för mig och bonden min till sommarn. Sen då.. vad ska jag göra i framtiden, det är den stora frågan.. VAAAAAAAAAD SKA JAG BLI NU NÄR JAG ÄR STOR?


Min käre sambo har det alldeles för lätt han, han vet vad han vill göra och han är duktig på det och har jobb när vi slutat skolan... Men inte jag inte. Jag kommer va fattig och arbetslös. Om jag nu inte tar och söker jobb där på ica i föllinge.. De söker sommarvikarier iaf... ev förlängning. HMMMMMMMMM.

Jag har även tränat TRE gånger denna vecka, jag är väldigt stolt. TRE DAGAR I RAD, första gången någonsin. Det var nog bra att jag fick hit crosstrainern när syster köpte en ny, vi har ju fått låna den från lilla mamsen ett par månader. Bäst å utnyttja den medans man kan.. Ja ska ju bli fit har jag tänkt, första gången i mina år ;D Jag återkommer med hur det går.. det brukar ju aldrig gå som man tänkt :)



Övrigt.. ABC-gruppens information suger. Allt är kaos när det gäller studenmössorna. De finns nu tydligen på wargen. Vilket jag fick veta genom en bild på facebook. Några i min klass hade varit i lyan och av en slump fått veta att man kunde hämta sin studentmössa. Jag var dit dagen efter, ingen där. Mailat hit och dit och frågat massor om när man kan hämta mössan, ingen vet ett skit. ABC-gruppen säger en caroline har ansvaret att informera, hon säger en karin hade ansvaret och hon meddelar att det är två st från ABC-gruppen. JAG BLIR SÅ LESS!
Frågan är om man någonsin får se den där mössan i allt detta kaos med information?
Jag tänker inte precis springa mellan mediahuset och wargen varenda timme och hoppas på att lyckas komma dit just då det är några där.... Jag längtar sååååå tills skolan är över!

Nu ska jag ta en dusch och sedan *tvinga* min frivillige bonde att massera min nacke och axlar. Är helt stel efter dagens sittande framför skolans värdelösa kraschande datorer.

Godnatt, om ett tag.. :)

Grafisk Profil - JosephineRundstrom.blogg.se

Fick i uppgift att göra en grafisk profil, jag gjorde en till min otroligt aktiva blogg,
och fick låtsas att det var ett företag, skapa en logga samt brevpapper, visitkort m.m.


Framsida


Innehåll



Baksida

Graf - Kalenderbilder

Här är några bilder som är i princip klara till min kalender jag håller på att göra i graf + medieproduktion b. Jag blev väldigt less idag när flera bilder kraschade flera gånger om så det var bara att börja om.. Skulle egentligen varit klar idag men jag får väl göra klart resten av bilderna under helgen och skriva ut skiten nästa vecka istället.

kul

åh vad ROLIGT DET äR ATT KLIVA UPP TIDIGT å JA INTE FåR BORT CAPSLOCK. JäVLA TELEFON SKA STREJKA SåKLART. Så SKA MAN åKA BUSS å FKRSöKA UNDVIKA ATT SOMNA På BUSSEN SOM MAN Må TA FöR å KOMMA TILL TANDLäKARN. HELA VäGEN FR.N STAN TILL SVENSTA.  SEN MåSTE MAN TILLBAKA FöR å HINNA TILL LEKTIONEN SOM BKRJAR 1 OCH KOMMER INTE HINNA äTA NåGOT DäRIMELLAN. JAG KOMMER VA DöD INNAN DAGEN E öVER.
a href=tag:recentlist limit=a href=a href=a href=/tag:recentlist/a